A csopaki strand nyugati oldalán, a főbejárattól 200 m-re található üzletünk, melyet családi vállalkozás keretein belül üzemeltetünk már évek óta.
Fő kínálatunk a gyros, melyet tálban, fittness tálban és pitában is megkóstolhatsz, emellett rengeteg "specialitás" és finomabbnál finomabb ételek választhatók étlapunkról! Ilyen például a pita-burger, vega-pita, vega-tál, tócsi, rántott camembert sajt, cam-burger és saláták. Desszertként pedig melegen ajánljuk a saját készítésű gofrit, ami eddig is a strandolók nagy kedvence volt :)

 

Italkínálatunk is sokszínű: a strandolók véleménye alapján nálunk található a leghidegebb csapolt sör, barna is, illetve a kávénknak is mindig nagy a sikere. Talán a legjobb minden közül, hogy a Tamás Pincei borait és szörpjeit is megtaláljátok a boltban.
A kiszolgálás mindig alapos, a jó hangulat garantált, még ha várnod is kell egy kicsit az ételedre/italodra, de amennyire a lehetőségeink engedik, gyorsan készítünk finomat! :)

 

Cím: 8229, Csopak, Örkény stny 1. (nyugati oldal)
Tel: 20/610-9050

 

Gyere és győződj meg róla magad is, hogy nem túlzás, ha azt mondjuk, a Gyropolisz az egyik legnépszerűbb strandi büfé Csopakon!