Gyropolisz

A csopaki strand nyugati oldalán, a főbejárattól 200 m-re található üzletünk, melyet családi vállalkozás keretein belül üzemeltetünk már évek óta.
Fő kínálatunk a gyros, melyet tálban, fittness tálban és pitában is megkóstolhatsz, emellett rengeteg "specialitás" és finomabbnál finomabb ételek választhatók étlapunkról! Ilyen például a pita-burger, vega-pita, vega-tál, tócsi, rántott camembert sajt, cam-burger és saláták. Desszertként pedig melegen ajánljuk a saját készítésű gofrit, ami eddig is a strandolók nagy kedvence volt :)

Petrányi Pince

Csopak legmagasabban fekvő dűlőjében, a Szitahegyen készülnek boraink, családi birtokméret mellett (3,5 ha), 2001 óta. Az olaszrizling és más hagyományos fehér fajtákon túl törekszünk Csopak vörösboros tradíciójának ápolására is. A 2015-ös nyár óta immár festői panoráma mellett lehet megkóstolni borteraszunkon a csupa izgalmat, örömöt és titkot jelentő csopaki borokat.

Látogassanak el hozzánk!

Petrányi Pince - C s o p a k

8229 Csopak, Homokbánya u. 31
+36 30 515 7953

VígMolnár Csárda

A Víg Molnár Csárda Csopak gyönyörű üdülőövezetében található a 71-es főút mellett Balatonfüredtől 3 Km-re, Veszprémtől 12 Km-re. Az épület 1950-60-as években a vízimalomhoz, mint lakás tartozott.