Tájékoztatás Kossuth utca járda felújításról

Tisztelt Lakosság!

Értesítjük Önöket, hogy 2017. május 22-étől folytatjuk – a Colas Zrt. kivitelezésében – a Kossuth utca járda felújítását. 
A munkák tervezett befejezése június vége. 

Az építkezés folytán adódó esetleges kellemetlenség miatt megértésüket kérjük.

Tisztelettel:

Ambrus Tibor 
polgármester

Gallyazás

Tisztelt Ingatlan Tulajdonosok!

A Bakonyi Fakitermelő Bt. az Eon Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. megbízásából elvégezte Csopak területén a gallyazási munkálatokat.

Kérjük Önöket, amennyiben az ingatlan tulajdonukon elmaradt volna a gallyazás, vagy a gallyazást követően a növényzet növekedésnek indult, és megint megközelítette az elektromos légvezetékeket, az alábbi elérhetőségen jelezni szíveskedjenek:

Hulladékszállítás - időpont változás

Tisztelt Lakosság!

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint a lakossági hulladékszállítás a 2017. április 10-ével kezdődő héttel kezdve péntek helyett szombaton történik.

A nyaralótulajdonosoknak a hulladékszállítás 2017. április 15., szombattól kezdődik.

A húsvéti ünnepek alatt a hulladékszállítás rendje változatlan lesz.

Csopak Község Önkormányzata

Lomtalanítás 2017

Értesítjük Csopak település lakóit és üdülőtulajdonosait, hogy a Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. LOMTALANÍTÁST szervez 2017. április 10-én (hétfőn).

Levendula ritkítás

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

2017. március 24-én (pénteken) ismételten elvégezzük Csopakon a  l e v e n d u l a  r i t k í t á s á t , a kikerülő töveket idén is felajánljuk a lakosságnak, nyaraló tulajdonosoknak.

A levendula töveket személyesen a 71-es út mellet a vasúti sínek alatti levendulásban lehet átvenni 2017. március 24-én (pénteken) 11.00 és 13.00 óra között.

Csopaki Boros Toros

Idén is lesz Csopaki Boros Toros!

Dátum:  2017. március 18. szombat, 10:00
Helyszín: Csopaki Üdülőfalu és Kemping

Mindenkit sok szeretettel várunk rendezvényünkön!

Vízhiány és nyomáscsökkenés

Tisztelt Lakosság!
 
A Dunántúli Regionális Vízművek (DRV) tájékoztatása alapján Csopak településen 2016.10.17-én 10:00-tól – 20:00-ig hibaelhárítási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Falu kertje út, Fenyő köz, Pacsirta út, Nádas kúti út, Timár út, Völgy út, Rigó út.
A szolgáltató a kényelmetlenségekért a lakosság megértését kéri!
 
Csopak Község Önkormányzata

Hulladékszállítási nap változás - 2016 ősz

Tisztelt Lakosság!

A lakossági hulladékszállítás a 2016. október 17-ével induló héttel kezdve szombat helyett pénteken történik. A szolgáltatás területén a hulladékszállítás egész éves menetrendje településenként és utcánként a Balatonfüredi Hullladékgazdálkodási Nonprofit Kft. honlapján - a hulladékszállítási menetrend menüpont alatt - megtekinthető.

Csopak Község Önkormányzata

Idén először Ars Sacra Fesztivál Csopakon is!

2016. szeptember 17-én, szombaton 17 órakor a Kultúrházban a Tombor család kiállításának megnyitójára várjuk Önöket! 19 órától pedig a református templomban, a Recercare Régizene Műhely tolmácsolásában középkori és reneszánsz egyházi és világzenei ritkaságokat hallhatunk. 
A programokra a belépés ingyenes!

Oldalak