Naptárfotó pályázat 2018

Kedves Csopakiak!

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is meghirdetjük Naptárfotó pályázatunkat. Az elkészült fényképeket (egy pályázó legfeljebb 12 képet nevezhet) 2017. november 13-án éjfélig küldhetik el csatolt JPG fájlban a naptarfoto [at] csopak [dot] hu e-mail címre. A határidő után érkezett képeket a következő év naptárfotó pályázatára tudjuk elfogadni.

A fényképek előzetes válogatás után (hibás, nem megfelelő minőségű) kerülnek fel Csopak Facebook oldalára, ahol november 15-től november 23- ig szavazhatnak rájuk, a tetszik (like) funkcióval. A legtöbb szavazatot kapott képekből zsűri állítja össze a végleges naptárat. A pályázók által küldött e-mailben kérjük tüntessék fel a pályázó nevét és elérhetőségét. A pályázatra érkezett képekkel kapcsolatban a fényképet készítő hozzájárulását adja, hogy képeit a szerző nevének feltüntetésével Csopak Község Önkormányzata naptárfotóiban, valamint egyéb nyomtatott és digitális megjelenéseiben felhasználhassa.

A beküldött fényképek felbontása kérjük, minimum 3 megapixel legyen, valamint JPG formátumban készüljenek. Kérjük továbbá, hogy a pályázók minden kép fájlnevében tüntessék fel, hogy melyik hónaphoz tartozik az adott kép.

Szeretettel várjuk az elkészült képeket!